Kullens fyr

Höjdmeter – plus annan viktig information

Många som inte sprungit Kullamannen Trail förut har börjat höra rykten om våra banor. Andra som sprungit förr tänker efter. Var det verkligen så många höjdmeter? De har ju en tendens att ändra sig ofta men januariversionen ser ut så här:

Svart Bana 13, 2 km, 550 höjdmeter

Blå Bana 6,2 km, 270 hm

Svart Bana + Dödens Zon 25,2 km, 1450 hm

Ultra Trail “Himmel, Hav & Helvete” 54,7 km, 1500 hm

The Darkside 9,3 km, 400 hm

Vid första anblicken kan de verka lite mesiga men vi lovar vackra,tekniska,steniga, rotiga och branta stigar, i bästa fall. Annars är det bara att kliva ut i halvmeterdjupa bokskogslövträsk 😉

Vi lägger strax ut grundinformation om starttider, bussar, boende etc. Redan nu kan vi en gång till avslöja att det blir minimässa på Rusthållargården torsdag till fredag där ni också hämtar nummerlappar. Intressanta föredrag, nya produkter, god mat och en gemytlig prerace-stämning där man försöker läsa av formen på motståndarna eller bjuda på en extra dricka i baren till någon man tycker verkar en aning för stark.

Den nyrenoverade Kullens Fyr som Kullamannen har tagit över kommer att vara i full drift och är värd ett besök. I det nyöppnade caféet bjuds lokala hemlagade äventyrsmackor samt nästan 360 graders utsikt över land och hav.