Annie Sönnerborg-Wadenhorn Golden Ticket winner

Annie vinner gyllene biljett till Azorerna

“Det var en effort att sätta det och det känns helt fantastiskt. Det har tagit lite tid att smälta. Det var svårt att veta innan om de skulle hålla men jag satsade allt för att vinna.

Det var faktiskt en relativt lång väg till dit. Det började med att jag och min man åkte till Kullaberg och kollade av banan. Då hittade vi inte riktigt rätt. Efter det åkte vi tillbaka i början av augusti och gjorde ett försök, men vi hade svårt att hitta då också. Dessutom trillade jag och slog mig rätt så ordentligt så vi fick avbryta. Efter det hade vi tankar på ett nytt försök,  men då gick min pappa plötsligt bort. Vi fick skjuta på nästa försök till slut blev de rätt tajt. Den sista dagen var torsdagen den 1 oktober. Onsdagen veckan innan åkte jag upp och satsade – men hittade inte på ett ställe och irrade runt. På söndagen var jag där igen och fick till slut be om en bild på där jag skulle in, där fanns ingen tydlig stig.

Onsdagen den 31 september åkte jag till Kullaberg igen. Då var jag rätt mör i kroppen men satsade för fullt. Det fick bära eller brista. Jag hade åkt hem så många gånger med så mycket frustration. Det var en perfekt dag, runt 15 grader och torrt. Det var inte halt eller lerigt utan väldigt bra förhållanden. Jag har ingen egen klocka där man kan lägga in gpx-fil så vi hade bestämt att min man skulle springa före, men för att han skulle orka hara åt mig gjorde jag Nimis och Waldemarsklättringen själv. Jag visste att jag var tvungen att maxa hela tiden. I vissa lopp kan man ju lägga upp det med att ta det lite lugnare i början men jag visste att den andra tiden var så bra att jag var tvungen att ge allt från början.

Jag är väldigt stolt över mig själv gjorde mitt livs race. Jag gav allt jag kunde i varje situation och det funkade!”

Kullamannen önskar stort lycka till och håller tummarna!!!