Kullamannen gästar podcasten “Close the Gap”

Förra veckan fick Kullamannen chansen att prata ultra trail med Christian Malmström i hans podcast “Close the Gap”. Christian är inte bara en mycket begåvad långdistansare och coach, han har också förmågan att ställa kluriga frågor. Lyssna på podden här

Från Close the Gaps hemsida: “Stora nyheter för ultrasverige. För fösta gången finns en “by UTMB”-tävling i Norden och valet föll på ett av mina favoritlopp Kullamannen! Hör en helt färsk och exklusiv intervju med Ulf Öman och Per Sjögren, upphovsmän och tävlingsledare för Kullamannen by UTMB som går av stapeln på 4 distanser (20 km, 50km, 100km, 100 miles) i november 2022.

Hör om hur det gick till när UTMB klev in på den nordiska ultrascenen. Hör historier om extremlopp i Skottland, hur Ladonia Mountain Trophy uppstod och vad som låg till grund för Kullamannen som lopp för 10 år sedan! Får vi se Courtney, Jim Wamsley eller Killian på startlinjen nu? 

Kullamannen är årets slutmål för i stort sett hela mitt nuvarande ultrateam och platser finns kvar för coaching om du blir sugen på att ge dig på denna monstertävling! Läs mer på https://ironcoach.se/produkt/ultramarathon/ isf. Äventyret väntar!”