JOKERN TACKAR FÖR SIG

JOKERN TACKAR FÖR SIG!

Efter nästan två års pendlande mellan hopp och förtvivlan kom till sist helgen då vi kunde leverera 2020 års Kullamannen. 

Vi har läst i de gamla skrifterna att Kullamannen kunde röra sig över väldiga områden och denna gång uppenbarade han sig på Vallåsens skidanläggning. Vem vet vad som sker framöver. Från djupet av våra hjärtan vill vi rikta ett tack till alla löpare som krigade sig fram i mörker, regn, backar och myrar. För utan gäster blir det ingen fest 

Förlåt oss för en del, men vi vill dela med oss av arvet att söka äventyret, Ibland kan man tro att man är i helvetet , men efter en varm dusch, en natts sömn så är det oftast inte den lätta vägen man vill berätta om för vännerna, utan den där gången när man inte riktigt visste hur det skulle gå. Den vägen söker vi ständigt.

Det skall aldrig vara lätt att springa Kullamannen, men det skall alltid vara ett äventyr var än Kullamannen går.

Tack än en gång till alla som kom och gjorde helgen möjlig!

Vi är trötta nu med batterier som blinkar illröda, men några viktiga saker.

Resultat hittar du här: https://www.marathon.se/racetimer?v=/sv/race/show/4926%3Flayout%3Dmarathon

Bilder och filmer…ge oss ett par dagar att samla ihop. Tills dess dela gärna med er om ni varit med om äventyr 

Nu skall vi slicka såren ett par dagar, läsa några hundra mail. Sedan är det full fart framåt till nästa äventyr i slutet av oktober om inte en pandemi ännu en gång sätter käppar i hjulen för oss alla. Vilket Gud förbjude!! 

Over and out från Hillbillyåsen.

/Mr K