Kullamannen – en käftsmäll tillbaka

Kullamannen – en käftsmäll tillbaka

Kullamannen – en käftsmäll tillbaka

Fransoserna på ITRA – International Trail Running Association reducerar vår bana, ger oss lägre poäng för att vi har en varvbana, för att vårt älskade berg är för lågt mot höga alper! För att vi är “Nykomlingar i den fina ultravärlden”?

Baaa!!!

De tror inte att Kullamannen är “A slayer of brave men and women!”?

De förlorade metrarna kommer att komma tillbaka, tro oss!

Ok, vi tar den smällen. Vi är vana vid motstånd, men vi ger aldrig, aldrig upp. Våra gener är inprogrammerade att titta bortom varje motstånd, varje uppförsbacke, kriga bortom rimlighetens gräns, långt bortom gränsen att ge upp!

Vårt mål är att skapa nordeuropas mest krävande och vackraste bana, vi knyter näven i lomman och skall strax visa vad vi kan.

It ain’t over til it’s over, som Rocky säger! Eller hur Erik Ahlström?

Vi som har sprungit på berget sen barnsben, vi som vet vad som krävs för att klara banorna! Vi vill visa alla er, den respekt ni förtjänar, som visat modet att anmäla er, och att ha gått igenom de tuffa banorna under Kullamannen 2017.

Ultran: En fin klackring i NHL-style, med logga +100 miles. Till de få som orkar runt. Kan det bli 30 st modiga själar som får bära denna hedersring?

Dubbeldöd, Dödens Zon och Svart bana. Alla som klarar kraftprovet får en fin medalj med hedersband att visa upp för vännerna som inte vågade anmäla sig. 

Att bli en av de få i ett litet gäng av kämpande. De som vågade!

Med den största respekt hälsar vi alla välkomna till årets kraftprov.

Väl mött på kelternas högtid, helgen då de döda och de levande står som närmast.

Ta gärna med er en marschall för att lysa upp vägen för en anhörig ni saknar. Vi låter som vanligt tända dem i hamnen för att visa vägen hem.

#kullamannen #salomonrunningswe