KULLAMANNEN TRAIL TALKS – fredagen den 30:e maj

Kullamannen Trail Talks 2014

KULLAMANNEN TRAIL TALKS – fredagen den 30:e maj

Fredagen den 30 maj blir en viktig och händelserik dag. Rusthållargården och Kullamannen presenterar en  kväll fullmatad med inspiration som du inte kommer att gå oberörd ifrån. Temat i år är ”Att göra det omöjliga möjligt” och vår line-up i år består Mikael Björk, Viktor Winterglöd, Nathali Nilsson och Robert Lillhonga. Det kommer att bli skratt, gråt och en kväll ni kommer att bära med er i löparlivet. Föreläsningarna börjar kl 17.00 och håller på till ca kl 20.00, kom och gå som du vill.

Passa på att ladda med löparbuffé
Förutom 3 spännande föredrag minglar vi och äter Rusthållargårdens löparbuffé med mat för alla. Eller vad sägs om äggakaka & brynt fläsk, mixed grill, sallader med nötter & olja, husmanslasagne, hemlagat bröd, rostade potatisar, hemlagade såser mm. Varje heltimme lottas även fina priser ut.

Pris för inspirationskvällen är 400 kr och den bokas på epost [email protected] eller telefon 042-34 65 30. Platserna är begränsade till 150 st, så boka i tid om du vill vara med.

Talarlistan ser i år ut som följer:

”Hej Stig” med Mikael Björk & Viktor Winterglöd
Mikael Björk är den traillöpande pedagogutbildaren som vet hur en bra historia skall dras. Han springer långt och ofta, har mycket att berätta om traillivets glädje och vedermödor. Mastermind bakom bloggen Stigarna.se. Winterglöd driver löp- och resesajten Bonjourtrail.se. Viktor är expert på franska traillopp och kan berätta anekdoter om de flesta lopp vi har på vår drömlista. Tillsammans blir de ett team med finurliga tankar, vinklar och idéer om löpningen som inte lämnar någon oberörd. Det är bara att hänga med!

”Nordsidan med ögonbindel” med Nathali Nilsson
Mobbad för att hon var klumpig och hånad i 18 år för att hon inte hängde med i skolan. ”Lärarna trodde jag var dum i huvudet”, berättar Nathalie Nilsson. Problemet var ett helt annat, hon var synskadad. Med bara 2% seende har hon slagit tillbaka mot förtryckarna. Nathali tävlar på elitnivå i 800 meter, 100 meter och längdhopp. Mot alla odds har hon tagit flera VM-medaljer. För oss berättar hon en fantastisk och inspirerande historia om att aldrig aldrig ge upp. Nathali älskar Kullaberg och kommer att delta i årets Kullamannen. Testa att springa Nordsidan med ögonbindel, så kommer du snabbt inse att Nathali har ett löpsteg som är få förunnat.

”Runners – the road to New York” med Robert Lillhonga
Skaparen av ”Hata Göteborg” visar och berättar om löparfilmen ”Runners – The road to New York”. Filmen träffar huvudet på spiken av alla löpartyper du någonsin träffat på. Vem vet, kanske blir du huvudperson själv i nästa avsnitt? Kanske kommer filmteamet ner? Robert är även en vass löpare själv som går under tre timmar på maran och neråt 36 minuter på milen, trots stadiga 96 pannor.