Scotland The Brave Trail Camp

Scotland The Brave Trail Camp

Braveheart resan 2015 är över .

Vi har visat ett tappert gäng vad det innebär att förflytta sig de vackra, karga högländerna. Lite Rob Roy, lite Braveheart. Skottland är verkligen speciellt och områdena är väldigt olika. Efter ett par timmars bilresa från Edinburg kom vi fram till ödemarkshotellet Strathcarron. På kvällen blev det genomgång i den lilla fjällpuben och med spänd förväntan försökte gruppen förstå vad rygglöpningen av “The five sisters of Kintail ” innebar, det skulle de snart erfara:)

Dagen blev lång, men minnesvärd.

Vertikala mossar, 800 m stup, brantare backar än de sett tidigare och ett underlag som tog ut sin rätt. När alla kommit i mål smakade den lokala sportdrycken bra. Med en fin “trailbränna” ömma lårmuskler somnade alla in vid 21-tiden. Dag två väntade Applecross-äventyret. 


Skottlands i särklass smalaste och högst belägna väg samt till startpunkten. Denna dag visade Skottland ett helt annat väder, en helt annan natur. Dimma, stenblock och däremellan blött gräs och dy som en extra utmaning. Många komfortzoner har tänjts. Gemensamma äventyr som ömsom ger kalla kårar, ömsom glädjetjut skapar vänskapsband.

I slutet av aug släpper vi 2016 års äventyrsresor. Som vanligt blir det små grupper som vi med stort hjärta visar våra absoluta smultronställen. Hårda dagar, vackra vyer, historia, natur, kultur och goda middagar.

Välkommen!